Pražit kávu umíme. Ochutnejte.

O zrno pečujeme tak, abychom stabilně pražili dobrou kávu. Zároveň si s ním hrajeme a vytváříme nové trendy v pražení, přípravě i chuti.

Právě upraženo.

Dodáme ihned, 100 gramů i 3 kila.

Costa Rica La Orquidea Montanas del DiamanteOblast: Santa Maria de Dota, Las Nubes
Farma: Gamboa – Martin Guiterrez
Odrůda: Catuai, Caturra
Výška: 1800 m n.m.
Zpracování: promyté

Chuť v šálku: květinové tóny, meruňky, mandlové máslo, smetanové tělo
EtiopieOblast: Chelchele
Farma: lokální pěstitelé
Odrůda: původní etiopské odrůdy
Výška: 2000 – 2300 m n.m.
Zpracování: promyté

Chuť v šálku: ovoce, především borůvky, karamel
BurundiOblast: Gamboa – Martin Guiterrez
Farma: Buziraguhindwa
Odrůda: Catuai, Caturra
Výška: 1800 m n.m.
Zpracování: promyté

Chuť v šálku: červené ovoce a bílý hrozen v kombinaci s oříšky
GuatemalaOblast: Acatenango, Chimaltenango
Farma: San Diego Buena Vista
Odrůda: Bourbon, Caturra, Geisha
Výška: 1370 – 1830 m n.m.
Zpracování: promyté

Chuť v šálku: čokoládové tóny se sladkostí meruněk, lehká ananasová acidita, kakaová dochuť
ColombiaOblast: Soto Mayor, Nariňo
Farma: Hugo Yopez
Odrůda: Caturra
Výška: 2040 m n.m.
Zpracování: promyté

Chuť v šálku: červený rybíz, zelené jablko, angrešt, vyvážené tělo, sladká dochuť
ZADAT POPTÁVKU